ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Έναρξη δηλώσεων μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2019-2020»

 

 

Ενημερώνονται οι προπτυχιακοί φοιτητές ότι οι δηλώσεις των μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2019-2020 θα ξεκινήσουν από σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου ως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Οι δηλώσεις γίνεται ηλεκτρονικά από τους φοιτητές στο σύστημα https://classweb.uoi.gr  και πάντα εντός της παραπάνω χρονικής προθεσμίας και είναι υποχρεωτικές.

Οι φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη σωστή υποβολή των δηλώσεων τους (προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση και όχι από κινητό τηλέφωνο) ώστε να διαπιστώνουν την έγκυρη υποβολή της δήλωσης.

 

Οι φοιτητές δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, αν τα μαθήματα δεν έχουν δηλωθεί.

 

Αναλυτικές οδηγίες

 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί από τους φοιτητές για την ορθή συμπλήρωση της δήλωσής τους, η δήλωση πρώτα όλων των οφειλόμενων ¨υποχρεωτικών μαθημάτων¨  των προηγούμενων εξαμήνων. Σε αντίθετη περίπτωση η δήλωση δεν είναι έγκυρη.
Για τους φοιτητές εισαγωγής 2016-2017 και μετά, υπάρχει επιπλέον η υποχρέωση του ν+3. Δηλαδή πρώτα δηλώνονται τα οφειλόμενα μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων και μετά του τρέχοντος εξαμήνου και μέχρι οκτώ (8) συνολικά.
Οι φοιτητές που βρίσκονται στο πτυχίο, μπορούν να δηλώσουν όλα τα χειμερινά μαθήματα και όσα από τα εαρινά τα έχουν δηλώσει έστω και μια φορά στο παρελθόν. Μόνο σε αυτά τα μαθήματα θα έχουν τη δυνατότητα να εξετασθούν τον Ιανουάριο του 2020. Επίσης πρέπει να κάνουν 2 δηλώσεις η μία θα αφορά το ΧΕΙΜ 2019-2020 και η άλλη ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ. 2019-2020.
* Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου είναι, τα μαθήματα του κάθε εξαμήνου να έχουν τουλάχιστον τριάντα (30) ECTS και συνολικά διακόσια σαράντα (240).

 

Η Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία: 20 Δεκεμβρίου 2019

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:


Εικόνες ανακοίνωσης