Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενός από τα πλέον δυναμικά τμήματα Οικονομικών Επιστημών στην Ελλάδα.

 

Οι απόφοιτοι του Τμήματος είναι σε θέση να κατανοήσουν το περιβάλλον της εγχώριας και διεθνούς οικονομίας και έχουν αποκτήσει την απαραίτητη κατάρτιση για την συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Το Τμήμα παρέχει υψηλής ποιότητας διδασκαλία και έρευνα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

RePEc Rankings: Ελλάδα,  Κόσμος

Προπτυχιακές Σπουδές

Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος.

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος.

Έρευνα

Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες για τις δυνατότητες έρευνας που προσφέρονται στο τμήμα.

Εκδηλώσεις

Στρατηγικοί στόχοι

Οι στρατηγικοί στόχοι του Τμήματος συνδέονται με τους αντίστοιχους στόχους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και περιλαμβάνουν:

  • Την παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου με φοιτητοκεντρική στόχευση και μέριμνα για διαρκή αναβάθμιση του ΠΠΣ μέσω της θεσμοθετημένης διαδικασίας επικαιροποίησής του.
  • Την κατάρτιση φοιτητών ικανών να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς εργασίας.
  • Την παραγωγή έρευνας υψηλού επιπέδου μέσω της προώθησης συνεργασιών στην ημεδαπή και στο εξωτερικό και αξιοποίηση και διάχυση των αποτελεσμάτων αυτής προς όφελος της επιστήμης και της κοινωνίας.

Επικοινωνία

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τη Γραμματεία του Τμήματος χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία ή συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα που υπάρχει.

(26510) 07497-8 -9

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Μεταβατικό Κτίριο
Πανεπιστημιούπολη Δουρούτης
ΤΚ 45110
Ιωάννινα

Δευτ - Παρ : 09:00 - 13:00

Δευτ - Παρ : 09:00 - 13:00

  1. Αρχική

13 + 15 =