Ο ετήσιος διαγωνισμός Brandstorm, ο οποίος διοργανώνεται από την L’Oréal Hellas  επιστρέφει και φέτος με το θέμα, «Build a Plastic-less Future», πάνω στο οποίο προσκαλεί φοιτητές και απόφοιτους να δοκιμαστούν και να αναπτύξουν καινοτόμες ιδέες. Οι αιτήσεις για το φοιτητικό διαγωνισμό Brandstorm 2020 της L ’Oréal Hellas έχουν ανοίξει και η πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή έως τις 14/4/2020.

Εδώ και 28 χρόνια, η L’Oréal πραγματοποιεί τον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, που ονομάζεται «Brandstorm». Ο διαγωνισμός αυτός, αφορά φοιτητές και αποφοίτους και διεξάγεται κάθε χρόνο, ενώ η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτόν από το 2003, έχοντας καταφέρει να κερδίσει αρκετές και πολύ σημαντικές διακρίσεις.

Μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού, η διοργανώτρια εταιρεία είναι σε θέση να γνωρίζει νέα ταλέντα που βρίσκονται ανάμεσα στους φοιτητές που συμμετέχουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμμετέχοντες προσλαμβάνονται από την εταιρεία μετά το πέρας του διαγωνισμού. Η κεντρική ιδέα του Brandstorm θέλει τους συμμετέχοντες φοιτητές να δουλεύουν σε ομάδες των τριών ατόμων με σκοπό να δημιουργήσουν ένα concept με βάση το θέμα της κάθε χρονιάς. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι συμμετέχοντες καλούνται να περιγράψουν τις ιδέες τους, να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο και να διεκδικήσουν σημαντικά βραβεία.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το 2019 η νικήτρια ομάδα είχε την ευκαιρία να εργαστεί στο Station F της L’Oréal στο Παρίσι για 3 μήνες, ενώ η εταιρεία παρείχε στα άτομα της ομάδας όλους τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς πόρους και την εξατομικευμένη καθοδήγηση για να καταφέρουν να υλοποιήσουν την ιδέα τους. Μετά το πέρας των συμμετοχών, οι επικρατέστερες Ελληνικές συμμετοχές, θα κληθούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε έναν μικρό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της L’Oréal, ενώ η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στον τελικό γύρο στα κεντρικά της L’Oréal στο Παρίσι.

Κάντε αίτηση εδώ: https://brandstorm.loreal.com

Δείτε το case study video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=obW8xfPVaN0

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία: 14 Απριλίου 2020

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:


Εικόνες ανακοίνωσης