Οι φοιτητές του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου έτους αλλά και οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2022-2023, από σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου ως τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Οι δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους φοιτητές/τριες στο σύστημα https://classweb.uoi.gr  και πάντα εντός της παραπάνω χρονικής προθεσμίας και είναι υποχρεωτικές.

Οι φοιτητές/τριες οφείλουν να ελέγχουν τη σωστή υποβολή και οριστικοποίηση των δηλώσεων τους (προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση και όχι από κινητό τηλέφωνο) ώστε να διαπιστώνουν την έγκυρη υποβολή της δήλωσης.

Οι φοιτητές/τριες δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, αν τα μαθήματα δεν έχουν δηλωθεί στο classweb.

Αναλυτικές οδηγίες

1. Για τους φοιτητές/τριες με έτος εισαγωγής 2019-2020 και μετά, υπάρχει η υποχρέωση του ν+3. Δηλαδή πρώτα δηλώνονται τα οφειλόμενα μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων και μετά του τρέχοντος εξαμήνου και μέχρι οκτώ (8) συνολικά.

2. Οι φοιτητές/τριες που βρίσκονται στο πτυχίο, δηλαδή οι φοιτητές με έτος εισαγωγής 2018-2019 και πριν, μπορούν να δηλώσουν όλα τα εαρινά μαθήματα στη δήλωση «ΕΑΡ. 2022-2023».  Επίσης μπορούν να δηλώσουν και όσα χειμερινά μαθήματα οφείλουν, αρκεί να τα έχουν δηλώσει έστω και μια φορά στο παρελθόν συμπληρώνοντας την «ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΑΡ. 2022-2023». Δηλαδή θα συμπληρώσουν 2(δύο) δηλώσεις μαθημάτων.

3. Οι φοιτητές/τριες του ΣΤ και Η εξαμήνου μπορούν να δηλώσουν και τα μαθήματα που προσφέρονται από άλλα τμήματα και συγκεκριμένα:

α. Σύγχρονη Φιλοσοφία Ι από το Τμήμα Φιλοσοφίας

β. Μηχανική Μάθηση από το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών       και Πληροφορκής

γ. Εισαγωγή στη Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία από το Τμήμα      Ιστορίας και Αρχαιολογίας

4. Προσοχή!!! οι φοιτητές/τριες του ΣΤ εξαμήνου που δεν οφείλουν μαθήματα από προηγούμενα εξάμηνα θα μπορούν να δηλώσουν μόνο τα απαιτούμενα 5 μαθήματα επιλογής που αντιστοιχούν σε 30 ECTS.

 

5. Οι  φοιτητές θα μπορούν να δηλώσουν τα συγγράμματα στο ΕΥΔΟΞΟ μετά την καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων μαθημάτων και την οριστικοποίηση τους από τη Γραμματεία.

 * Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου είναι τα μαθήματα του κάθε εξαμήνου να έχουν τουλάχιστον τριάντα (30) ECTS και συνολικά διακόσια σαράντα (240).


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:


Εικόνες ανακοίνωσης