1.      Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021 – 2022 ξεκινούν τη Δευτέρα 14/2/2022.

2.      Το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος (https://econ.uoi.gr/proptyxiaka/programma-mathimaton-pps-gia-to-earino-2021-2022/).

3.      Κατά την προσέλευση στα μαθήματα οι φοιτητές πρέπει να επιδείξουν:

ü  Αστυνομική ταυτότητα ή πάσο.

ü  Έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος διαγνωστικού ελέγχου (μοριακού ή rapid) από το gov.gr. Βεβαιώσεις από ιατρικά κέντρα/φαρμακεία που δεν έχουν QR code δεν μπορούν να ελεγχθούν από την εφαρμογή “Covid Free App GR”, και συνεπώς δεν γίνονται αποδεκτά.

4.      Η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές α) σε όλους τους χώρους που διεξάγονται δια ζώσης μαθήματα, β) σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου, και γ) σε όλους εξωτερικούς χώρους που παρατηρείται συνωστισμός.

5.      Οι φοιτητές οφείλουν να τηρούν τα μέτρα ατομικής υγιεινής και συνιστάται να φέρουν μαζί τους αντισηπτικό για την απολύμανση των χεριών τους.

6.      Οι φοιτητές ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ εφόσον διαπιστώσουν ένα τουλάχιστον από τα παρακάτω συμπτώματα:

ü  Πυρετός

ü  Καταρροή / συνάχι

ü  Βήχας (συνήθως ξηρός αλλά μπορεί και με απόχρεμψη)

ü  Λαχάνιασμα ή δυσκολία στην αναπνοή

ü  Κρυάδες

ü  Ρίγος (τρέμουλο)

ü  Μυαλγίες

ü  Κεφαλαλγία

ü  Πονόλαιμος

ü  Ξαφνική απώλεια γεύσης ή όσφρησης

ü  Ναυτία, έμετος, κοιλιακό άλγος, διάρροιες.

7.      Εάν κάποιος φοιτητής εμφανίσει συμπτώματα πρέπει να επικοινωνήσει με τον γιατρό του ή με το ΕΚΑΒ για ιατρικές οδηγίες, να ΜΗΝ συμμετέχει στις εκπαιδευτικές διαδικασίες και να υποβληθεί ΑΜΕΣΑ σε έλεγχο με rapid test (όχι self test).  Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος του rapid test, ο φοιτητής πρέπει να στείλει ΑΜΕΣΑ email στο covidecon@uoi.gr στο οποίο να αναφέρει:

ü  το ονοματεπώνυμό του και αριθμό μητρώου (ΑΜ),

ü  το έτος σπουδών,

ü  ποια μαθήματα παρακολούθησε κατά τις προηγούμενες 48 ώρες και

ü  ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

8.      Όσοι φοιτητές/τριες ΔΕΝ έχουν ήδη εγγραφεί στην πλατφόρμα EDUPASS (https://edupass.gov.gr/) να το κάνουν άμεσα επιλέγοντας την απάντηση “ΝΑΙ” στην ερώτηση:

“Επιθυμώ τα στοιχεία μου (εμβολιασμού, νόσησης, rapid test, PCR test) να προωθούνται αυτομάτως από την ΗΔΙΚΑ στο σύστημα edupass”.

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Μέλος ΔΕΠ

Αφορά: Όλους, Φοιτητές, Μέλη ΔΕΠ, Διοικητικό προσωπικό

Σημαντική ημερομηνία: 14 Φεβρουαρίου 2022

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:
odigies-enarxis-earinoy-examinoy.pdf


Εικόνες ανακοίνωσης