Ανακοινώνουμε ότι η ορκωμοσία των τελειόφοιτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Γ. Μυλωνάς» (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο), σύμφωνα με το ΦΕΚ 4406/24.09.2021. Θα πραγματοποιηθούν δύο (2) ορκωμοσίες.

1.      Η 1η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. για τους τελειόφοιτους το επώνυμο των οποίων ξεκινά από Α έως Κ.

2.      Η 2η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 μ.μ. για τους τελειόφοιτους το επώνυμο των οποίων ξεκινά από Λ έως Ω.

Επισημαίνουμε ότι για κάθε τελειόφοιτο που θα λάβει μέρος στην τελετή ορκωμοσίας επιτρέπεται η προσέλευση στην αίθουσα έως ΔΥΟ (2) ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ (άνω των 12 ετών). Οι τελειόφοιτοι ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν υποχρεωτικά τα ονόματα των επισκεπτών τους έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στην παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/rGJpYA8QgLCfjccBA

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 4406/24.09.2021, η είσοδος στην αίθουσα τελετών θα πραγματοποιηθεί κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού (μετά τη συμπλήρωση 14 ημερών από τη 2η δόση ή τη μοναδική δόση), είτε πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες από τον 1ο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν, είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) που έχει διεξαχθεί έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής, και ταυτόχρονης διενέργειας ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

Επισκέπτες που ΔΕΝ πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ θα εισέλθουν στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς».

Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Σημειώνεται ότι το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και τα λοιπά έγγραφα θα υπογραφούν από τους τελειόφοιτους στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» την ημέρα της ορκωμοσίας.

Η Γραμματεία του Τμήματος


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Όλους, Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία: 2 Δεκεμβρίου 2021

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:
anakoinosi-gia-tin-teleti-orkomosias-2-dekemvrioy-2021.docx


Εικόνες ανακοίνωσης