Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία το 8ο διεθνές συνέδριο Ioannina Meeting on Applied Economics & Finance (IMAEF2022) το οποίο διεξήχθη δια ζώσης στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς στις 22 – 24 Ιουνίου 2022. Στο συνέδριο συμμετείχαν 100 σύνεδροι προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες και διαφορετικά ιδρύματα, όπως πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και διεθνείς οργανισμούς. Προσκεκλημένοι ομιλητές του συνεδρίου ήταν ο Steven Ongena (Professor of Banking, University of Zurich) και ο Paul Heidhues (Professor of Behavioral and Competition Economics, Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf).

Το IMAEF έχει καταστήσει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κόμβο οικονομικής σκέψης και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων που σχετίζονται με την οικονομική επιστήμη και τα χρηματοοικονομικά. Το IMAEF διοργανώθηκε για 8η συνεχή φορά εδραιώνοντας το πλέον ως ένα από τα κορυφαία διεθνή συνέδρια στην οικονομική επιστήμη που πραγματοποιούνται στην χώρα μας και το μοναδικό σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συγχαίρει την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου κ.κ. Σπυρίδωνα Συμεωνίδη, Γεώργιο Γκωλέτση και Νικόλαο Μπένο, την υπεύθυνη της διοικητικής υποστήριξης κα. Κωνσταντίνα Χριστογιώργου, καθώς και όλους τους υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματος που παρείχαν υποστήριξη, για την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου και την πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία του.

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Μέλος ΔΕΠ

Αφορά: Όλους, Φοιτητές, Μέλη ΔΕΠ, Διοικητικό προσωπικό, Τρίτους εκτός πανεπιστημίου

Σημαντική ημερομηνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:


Εικόνες ανακοίνωσης