ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

***Ενημερώνουμε τους φοιτητές του 1ου έτους ότι οι Δηλώσεις Μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021 θα γίνουν από τη Γραμματεία.

Οι φοιτητές του 2ου, 3ου, 4ου έτους αλλά και οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2020-2021, από σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ως τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους φοιτητές στο σύστημα https://classweb.uoi.gr  και πάντα εντός της παραπάνω χρονικής προθεσμίας και είναι υποχρεωτικές.

Οι φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη σωστή υποβολή των δηλώσεων τους (προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση και όχι από κινητό τηλέφωνο) ώστε να διαπιστώνουν την έγκυρη υποβολή της δήλωσης.

Οι φοιτητές δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, αν τα μαθήματα δεν έχουν δηλωθεί.

Αναλυτικές οδηγίες

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί από τους φοιτητές για την ορθή συμπλήρωση της δήλωσής τους, η δήλωση πρώτα όλων των οφειλόμενων ¨υποχρεωτικών μαθημάτων¨  των προηγούμενων εξαμήνων. Σε αντίθετη περίπτωση η δήλωση δεν είναι έγκυρη.
Για τους φοιτητές εισαγωγής 2017-2018 και μετά, υπάρχει επιπλέον η υποχρέωση του ν+3. Δηλαδή πρώτα δηλώνονται τα οφειλόμενα μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων και μετά του τρέχοντος εξαμήνου και μέχρι οκτώ (8) συνολικά.
Οι φοιτητές που βρίσκονται στο πτυχίο, μπορούν να δηλώσουν όλα τα χειμερινά μαθήματα και όσα από τα εαρινά τα έχουν δηλώσει έστω και μια φορά στο παρελθόν. Μόνο σε αυτά τα μαθήματα θα έχουν τη δυνατότητα να εξετασθούν τον Ιανουάριο του 2021. Επίσης πρέπει να κάνουν 2 δηλώσεις. Η μία θα αφορά το ΧΕΙΜ 2020-2021 και η άλλη ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ. 2020-2021.

* Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου είναι τα μαθήματα του κάθε εξαμήνου να έχουν τουλάχιστον τριάντα (30) ECTS και συνολικά διακόσια σαράντα (240).


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:


Εικόνες ανακοίνωσης