ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Έναρξη δηλώσεων μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2019-2020»

Ενημερώνονται οι προπτυχιακοί φοιτητές ότι οι δηλώσεις των μαθημάτων για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2019-2020 θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 06 Μαρτίου ως την Παρασκευή 27 Μαρτίου.

Οι δηλώσεις γίνεται ηλεκτρονικά από τους φοιτητές στο σύστημα https://classweb.uoi.gr  και πάντα εντός της παραπάνω χρονικής προθεσμίας και είναι υποχρεωτικές.

Οι φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη σωστή υποβολή των δηλώσεων τους (προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση και όχι από κινητό τηλέφωνο) ώστε να διαπιστώνουν την έγκυρη υποβολή της δήλωσης.

Προσοχή: Οι φοιτητές δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, αν τα μαθήματα δεν έχουν δηλωθεί.

 

Αναλυτικές οδηγίες

·        Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί από τους φοιτητές για την ορθή συμπλήρωση της δήλωσής τους, η δήλωση πρώτα όλων των οφειλόμενων ¨υποχρεωτικών μαθημάτων¨  των προηγούμενων εξαμήνων. Σε αντίθετη περίπτωση η δήλωση δεν είναι έγκυρη.

·        Για τους φοιτητές εισαγωγής 2014-2015 και μετά, υπάρχει επιπλέον η υποχρέωση του ν+3. Δηλαδή πρώτα δηλώνονται τα οφειλόμενα μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων και μετά του τρέχοντος εξαμήνου και μέχρι οκτώ (8) συνολικά.

·        Οι φοιτητές που βρίσκονται στο πτυχίο, μπορούν να δηλώσουν όλα τα Εαρινά μαθήματα και όσα από τα Χειμερινά τα έχουν δηλώσει έστω και μια φορά στο παρελθόν. Μόνο σε αυτά τα μαθήματα θα έχουν τη δυνατότητα να εξετασθούν τον Ιούνιο του 2020. Επίσης πρέπει να κάνουν 2 δηλώσεις η μία θα αφορά το ΕΑΡ 2019-2020 και η άλλη ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΑΡ. 2019-2020.

* Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου είναι, τα μαθήματα του κάθε εξαμήνου να έχουν τριάντα (30) ECTS και συνολικά διακόσια σαράντα (240).

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Δείτε Επισυναπτόμενο: ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡ.2019


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία: 27 Μαρτίου 2020

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:


Εικόνες ανακοίνωσης