Η Ημέρα Καριέρας 2024 που διοργανώνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι και φέτος γεγονός!
Στις 23 Μαϊου 2024 θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 π.μ. εώς τις 17:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” η εν λόγω εκδήλωση και καλούμε όλους τους φοιτητές των Τμημάτων του Πανεπιστημίου να την παρακολουθήσουν και να επωφεληθούν από τις τεράστιες ευκαιρίες δικτύωσης και σταδιοδρομίας που θα τους προσφερθούν.

Για την καταλληλότερη παρουσίαση των φοιτητών έχουμε δημιουργήσει σε συνεργασία με την ΙΝΕ ΓΣΕΕ και τις εταιρείες KAIZAN GAMING και TERRACOM τρία εργαστήρια τα οποία θα τους βοηθήσουν να προετοιμαστούν καταλληλότερα.

Προς ενημέρωση των φοιτητών και αποφοίτων των Τμημάτων σας, σας προωθώ προς ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας τα συνημμένα αρχεία που αφορούν στην διεξαγωγή των εργαστηρίων καθώς και το συγκεντρωτικό αρχείο των εργαστηρίων.

1) Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και η Kaizen Gaming σας προσκαλούν την Τρίτη 14/05/2024 ώρα 13:00 μ.μ. – 14:30 μ.μ. σε ένα ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ Εργαστήριο με τίτλο “Kaizen Gaming: Unlocking Success – Insights and Interview Tips for Career Days”

Link παρακολούθησης:   https://shorturl.at/uyDLX

2) Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και η Terracom Α.Ε. σας προσκαλούν την Πέμπτη 16/05/2024 και ώρα 11:30 π.μ. – 13:00 μ.μ. στην Αίθουσα Σεμιναρίων Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε ένα ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Εργαστήριο σχετικά με τη συγγραφή Βιογραφικού Σημειώματος .
Τίτλος εργαστηρίου: “Πως να δημιουργήσεις ένα πετυχημένο βιογραφικό σημείωμα”,  Αναστάσιος Φούκης, HR Manager και Άννα Παππά,  HR Assistant & Economist στη Terracom A.E.    (Δια Ζώσης)

Δήλωση Συμμετοχής στο Εργαστήριο:   https://forms.gle/yJkSSEwRzaBGYH238

3) Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας και η ΙΝΕ ΓΣΕΕ σας προσκαλούν την Παρασκευή 17/05/2024 και ώρα ώρα 15:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε ένα ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ Εργαστήριο σχετικά με τη δημιουργία του Βιογραφικού Σημειώματος και του LinkedIn .

Τίτλος εργαστηρίου: “Βιογραφικό σημείωμα και LinkedIn”, Νίκος Πατσέλης , Εργασιακός Σύμβουλος, Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΝΕ-ΓΣΕΕ (Δια Ζώσης)

Δήλωση Συμμετοχής στο Εργαστήριο:   https://forms.gle/yJkSSEwRzaBGYH238

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Βάνα Χαραλαμποπούλου 
Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 
τηλ.:2651009046

email: echarala@uoi.gr  

Σχετικοί σύνδεσμοι:
https://career.uoi.gr/

Σχετικά αρχεία:


Εικόνες ανακοίνωσης