Η πρωτοβουλία Grow with Google της Google πραγματοποιεί στα Ιωάννινα με την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας /Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  μια σειρά νέων εκπαιδευτικών σεμιναρίων στη θεματική του Digital Marketing, χωρίς χρέωση.

Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης  4 σεμινάρια για όλους τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με σκοπό την εκμάθηση χρήσης και αξιοποίησης διαφορετικών εργαλείων, καναλιών αλλά και τεχνικών του ψηφιακού μάρκετινγκ. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου.

v Τρίτη 22 Νοεμβρίου, 14:00-15:30:«Πώς να αναπτύξετε τη Στρατηγική σας στα Social Media»

Περιγραφή: Σκοπός είναι η κατανόηση των Social Media, ώστε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες για τη σωστή διαμόρφωση της παρουσίας σας και να μάθετε τα βήματα και τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για την ανάπτυξη μιας Στρατηγικής.

Εγγραφείτε εδώ https://bit.ly/3A70Hzp

v Τρίτη 22 Νοεμβρίου, 15:45-17:15: «Πώς να αξιοποιήσετε τη δυναμική του Content Marketing»

Περιγραφή: Σκοπός είναι η κατανόηση των στοιχείων που δομούν ένα κατάλληλο περιεχόμενο για την επιτυχημένη προώθηση της ψηφιακής εικόνας σας ή της επιχείρησής σας, μέσα από παραδείγματα.

Εγγραφές μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/3Aa6KDw

v  Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, 11:00-12:30: «Εισαγωγή στο Video Marketing»

Περιγραφή: Σκοπός είναι να χτίσετε μια στρατηγική προώθησης της εικόνας και της επιχείρησής σας διαδικτυακά, αξιοποιώντας αποτελεσματικά το Video Marketing, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές και δημιουργώντας καλής ποιότητας video content.

Εγγραφείτε εδώ https://bit.ly/3UL2AtB

v Τετάρτη 23/11, 12.45-14.15: «Δημιουργήστε ένα πλάνο Ψηφιακού Μάρκετινγκ»

Περιγραφή: Σκοπός είναι να γνωρίσετε τις βασικές αρχές του ψηφιακού μάρκετινγκ, να μελετήσετε τα κανάλια επικοινωνίας και να επεξεργαστείτε τα βήματα δημιουργίας ενός ψηφιακού πλάνου.

Εγγραφείτε εδώ https://bit.ly/3tnYImI

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Google Digital workshop και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow with Google και του IAB Europe.

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία

Στοιχεία επικοινωνίας

-Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, dasta@uoi.gr

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:
grow-with-google-seminars-uoi-dasta-2022.docx


Εικόνες ανακοίνωσης