Ενημερώνονται οι  τελειόφοιτοι φοιτητές  του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ότι η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Γ. Μυλωνάς» (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο).

Η Επιτροπή COVID του Πανεπιστημίου, λόγω της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, απευθύνει, εν είδει ισχυρής σύστασης, τη θερμή παράκληση:

(1) ο κάθε φοιτητής που θα ορκιστεί να έχει μέχρι τρεις (3) συνοδούς, και

(2) καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, οι συνοδοί να φορούν προστατευτική μάσκα (κατά προτίμηση αυξημένης προστασίας τύπου FFP2 ή ΚΝ95).

Με τη συνεργασία σας στα παραπάνω 2 ζητήματα δεν θα διατρέξουμε κίνδυνο η τελετή ορκωμοσίας να γίνει κόμβος μετάδοσης του κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα, και σε συγγενείς και φίλους της οικογένειάς σας που ανήκουν σε ευπαθείς, στον κορωνοϊό, ομάδες.

Παρακαλούνται οι τελειόφοιτοι φοιτητές να προσέλθουν τουλάχιστον 1 ½ ώρα νωρίτερα στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» την ημέρα της ορκωμοσίας με την αστυνομική τους ταυτότητα προκειμένου να υπογράψουν το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και τα λοιπά έγγραφα.

 

Η Γραμματεία του Τμήματος


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Όλους, Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:
odigies-orkomosias-21072022.docx


Εικόνες ανακοίνωσης