Ενημερώνονται οι  τελειόφοιτοι και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές  του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ότι η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη  13 Απριλίου 2022 στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Γ. Μυλωνάς» (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο).

Επισημαίνουμε ότι για κάθε τελειόφοιτο και μεταπτυχιακό φοιτητή που θα λάβει μέρος στην τελετή ορκωμοσίας επιτρέπεται η προσέλευση στην αίθουσα έως ΔΥΟ (2) ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ (άνω των 12 ετών).

Οι τελειόφοιτοι και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν υποχρεωτικά τα ονόματα των επισκεπτών τους έως την Παρασκευή  8 Απριλίου 2022 στην παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/nhjxmdoCPHD1bgG67

H είσοδος στην αίθουσα τελετών πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης είτε έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού (μετά τη συμπλήρωση 14 ημερών από την τελευταία δόση εκτός και αν είναι ενισχυτική δόση, οπότε και είναι έγκυρη άμεσα / σημειώνεται ότι για ηλικίες 19 και άνω η τελευταία δόση εμβολιασμού σε περίπτωση που δεν είναι επαναληπτική πρέπει να είναι εντός 210 ημερών για τα εμβόλια 2 δόσεων ή εντός 90 ημερών για τα μονοδοσικά), είτε έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης (να έχουν περάσει το πολύ 90 ημέρες από την ημερομηνία πρώτου θετικού αποτελέσματος), είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με την μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 έως 72 ώρες ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) έως 48 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής. Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας 4 έως 11 ετών, κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου έως 24 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της τελετής.
Η χρήση προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση αυξημένης προστασίας τύπου FFP2 ή ΚΝ95) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.
Επισκέπτες που ΔΕΝ πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ θα εισέλθουν στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς».

Σημειώνεται ότι το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και τα λοιπά έγγραφα θα υπογραφούν από τους τελειόφοιτους στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» την ημέρα της ορκωμοσίας. Συνεπώς, οι τελειόφοιτοι θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα ώστε να υπογράψουν και να παραλάβουν την τήβεννο.

 

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία: 13 Απριλίου 2022

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:
https://forms.gle/nhjxmdoCPHD1bgG67

Σχετικά αρχεία:
odigies-orkomosias-13042022.docx


Εικόνες ανακοίνωσης