Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών,

Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε για την συνέπεια την οποία επιδεικνύετε και η οποία συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της ασφαλούς εκπαιδευτικής διαδικασίας και στον περιορισμό της διασποράς της COVID-19 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ενόψει της επανόδου σας μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

1.       Για την επάνοδό σας κρίνεται απαραίτητη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (εμβολιασμένους και μη) η διενέργεια ενός (1) rapid test έως και 48 ώρες πριν την πρώτη ημέρα παρουσίας σας στα μαθήματα του Τμήματος.

2.       Η εγγραφή στο edupass (https://edupass.gov.gr/) είναι υποχρεωτική βάσει της κείμενης νομοθεσίας (άρθρο 4 παρ. 4 του ΦΕΚ4558/Β/2021).

3.       Εξακολουθεί να ισχύει το υγειονομικό πρωτόκολλο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://www.uoi.gr/protokollo-gia-tin-epanenarxi-tis-dia-zosis-ekpaideytikis-leitoyrgias-sto-panepistimio-ioanninon-okt-2021/).

4.       Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ακαδημαϊκές δραστηριότητες δια ζώσης για όσο διάστημα έχετε συμπτώματα όσο ήπια και αν είναι αυτά (π.χ. αίσθημα κόπωσης, πονόλαιμος) ακόμη και όταν έχετε κάνει rapid test και είναι αρνητικό. Συστήνεται ισχυρά η αποφυγή κοινωνικών επαφών με τους συμφοιτητές σας όσο είστε συμπτωματικοί/ές.

5.       Συστήνεται ισχυρά η τακτική διενέργεια rapid test από όλους (εμβολιασμένους και μη).

6.       Συστήνεται ισχυρά η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2).

7.       Η τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς (χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, υγιεινή χεριών, τήρηση αποστάσεων) εξακολουθεί να είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Σας ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία!

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Μέλος ΔΕΠ

Αφορά: Όλους, Φοιτητές, Μέλη ΔΕΠ, Διοικητικό προσωπικό

Σημαντική ημερομηνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:


Εικόνες ανακοίνωσης