Διαδικτυακό Θερινό Σχολείο «Καινοτομία και Ευφυής Παραγωγή»

στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «SMART-2M»

 

Δευτέρα 4 – Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 (10:00-14:00 ώρα Ελλάδος)

 

To Εργαστήριο Επιχειρηματικών Οικονομικών και Αποφάσεων (LABED@UoI) και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (MKE) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια Dublin City University (Ιρλανδία), University of Kragujevac (Σερβία), Université de Τours (Γαλλία) σας προσκαλούν στο διαδικτυακό θερινό σχολείο με θέμα «Καινοτομία και Ευφυής Παραγωγή» στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έργου «SMART-2M», το οποίο θα λάβει μέρος διαδικτυακά μεταξύ Δευτέρας, 4ης Ιουλίου και Παρασκευής, 8ης Ιουλίου 2022 (δεν απαιτείται η παρουσία όλες τις ημέρες). Το Σχολείο εστιάζει σε φοιτητές, ακαδημαϊκό, ερευνητικό και διοικητικό/τεχνικό προσωπικό των πανεπιστημίων αλλά και σε άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την ευφυή βιομηχανία και παραγωγή.

 

Το σχολείο θα αποτελείται από παρουσιάσεις διάρκειας 20 λεπτών στα αγγλικά, από ειδικούς των 4 Πανεπιστημίων αλλά και τη βιομηχανία και την αγορά εργασίας, με θέματα που περιλαμβάνουν:

  • Καινοτομία και επιχειρηματικότητα
  • Βιομηχανία 4.0 (Industry 4.0) και Ευφυή Παραγωγή (Smart Manufacturing)
  • Τυπικές και άτυπες μορφές εκπαίδευσης
  • Ενσωμάτωση Έρευνας, Εκπαίδευσης και Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων
  • Τεχνολογίες αιχμής
  • Ψηφιακή κουλτούρα για την υποστήριξη της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις ερωτήσεις σας κατά τη διάρκεια συνεδριών Q&A.

 

Μέρος του προγράμματος αποτελούν πρακτικές συνεδρίες παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών και πλάνων και συμβουλών ανατροφοδότησης για την βελτίωση τους, αλλά και συνεδρίες δικτύωσης και matchmaking των συμμετεχόντων με εκπροσώπους τόσο από την Ακαδημία όσο και από την αγορά.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη την εγγραφή. Δηλώστε συμμετοχή μέσω του συνδέσμου, για να λάβετε το σύνδεσμο συμμετοχής.

 

Για την αναλυτική agenda της συνάντησης πατήστε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή επικοινωνήστε στο labed@uoi.gr

 

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο ώστε να λάβουν το διεθνές πιστοποιητικό ολοκλήρωσης.

_____________________________________

Το Ευρωπαϊκό Έργο «SMART-2M» στοχεύει να γίνει το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε καινοτόμους δημιουργούς και επιχειρηματίες να αναπτύξουν λύσεις παγκόσμιας κλάσης στις προκλήσεις της Βιομηχανίας 4.0 (Industry 4.0) και της Ευφυούς Παραγωγής (Smart Manufacturing), καθώς επίσης να συνεισφέρει στη ανάπτυξη εξειδικευμένων θέσεων εργασίας.

Το «SMART-2M» είναι μέρος της πρωτοβουλίας EIT HEI Initiative που έχει σα στόχο την υποστήριξη των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τεχνογνωσία και καθοδήγηση, την πρόσβαση στο οικοσύστημα καινοτομίας του EIT και τη χρηματοδότηση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν σχέδια δράσης για την καινοτομία.

 

 

Ο Επ. Υπεύθυνος για το Παν. Ιωαννίνων

Γ. Γκωλέτσης

 

 

Yorgos
GOLETSIS
Associate Professor

Laboratory of Business Economics and Decisions
LABED@UoI
Dept of Economics
University of Ioannina
GR45110 Ioannina, Greece
t: +30 2651005973
e: goletsis@uoi.gr
 

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Μέλος ΔΕΠ

Αφορά: Όλους, Φοιτητές, Μέλη ΔΕΠ, Διοικητικό προσωπικό, Τρίτους εκτός πανεπιστημίου

Σημαντική ημερομηνία: 4 Ιουλίου 2022

Στοιχεία επικοινωνίας


Εικόνες ανακοίνωσης