Οι φοιτητές του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου έτους αλλά και οι επί πτυχίω φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2022-2023, από Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ως την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2022.

Οι δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους φοιτητές στο σύστημα https://classweb.uoi.gr  και πάντα εντός της παραπάνω χρονικής προθεσμίας και είναι υποχρεωτικές.

Οι φοιτητές οφείλουν να ελέγχουν τη σωστή υποβολή και οριστικοποίηση των δηλώσεων τους (προτείνεται η αποσύνδεση από το σύστημα και η επανασύνδεση και όχι από κινητό τηλέφωνο) ώστε να διαπιστώνουν την έγκυρη υποβολή της δήλωσης.

Οι φοιτητές δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των μαθημάτων, αν τα μαθήματα δεν έχουν δηλωθεί στο classweb.

Αναλυτικές οδηγίες

1. Για τους φοιτητές με έτος εισαγωγής 2019-2020 και μετά, υπάρχει η υποχρέωση του ν+3. Δηλαδή πρώτα δηλώνονται τα οφειλόμενα μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων και μετά του τρέχοντος εξαμήνου και μέχρι οκτώ (8) συνολικά.

2. Οι φοιτητές που βρίσκονται στο πτυχίο, δηλαδή οι φοιτητές με έτος εισαγωγής 2018-2019 και πριν, μπορούν να δηλώσουν όλα τα χειμερινά μαθήματα στη δήλωση «ΧΕΙΜ 2022-2023».  Επίσης μπορούν να δηλώσουν και όσα εαρινά μαθήματα οφείλουν, αρκεί να τα έχουν δηλώσει έστω και μια φορά στο παρελθόν συμπληρώνοντας την «ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΧΕΙΜ. 2022-2023». Δηλαδή θα συμπληρώσουν 2 δηλώσεις μαθημάτων.

3. Οι φοιτητές του Ζ (7ου) εξαμήνου μπορούν να επιλέξουν και μαθήματα που προσφέρονται από άλλα τμήματα και συγκεκριμένα:

α. Νεότερη Φιλοσοφία Ι από το Τμήμα Φιλοσοφίας

β. Πραγματική Ανάλυση από το Τμήμα Μαθηματικών

* Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του πτυχίου είναι τα μαθήματα του κάθε εξαμήνου να έχουν τουλάχιστον τριάντα (30) ECTS και συνολικά διακόσια σαράντα (240).


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά

Σημαντική ημερομηνία: 4 Νοεμβρίου 2022

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:
enarxi-diloseon-mathimaton-cheimerinoy-examinoy-2022.docx


Εικόνες ανακοίνωσης