Ενημερώνονται οι  τελειόφοιτοι του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ότι η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022  στις 10:30 π.μ. για τους φοιτητές και φοιτήτριες  με επώνυμο  (από Α έως ΜΑ) και 12:00 π.μ. για τους φοιτητές και φοιτήτριες με επώνυμο (από ΜΕ έως Χ) στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Γ. Μυλωνάς» (πάνω από το φοιτητικό εστιατόριο).

Σύμφωνα με την απόφαση της Συνεδρίασης αριθμ.1736/05-07-2022 του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που αφορά την έξαρση θετικών κρουσμάτων COVID 19 και προκειμένου για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας προς αποφυγή του συγχρωτισμού κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας, επισημαίνεται ότι:

  • Ο αριθμός των καλεσμένων/συνοδών των αποφοίτων που θα ορκιστούν, είναι τρία (3) άτομα καθώς ο συνολικός αριθμός των προς ορκωμοσία αποφοίτων στην αίθουσα δεν υπερβαίνει τους πενήντα (50).
  • Υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας για όλους του παρευρισκόμενους και καθ΄ όλη τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης.

Σημειώνεται ότι το πρωτόκολλο ορκωμοσίας και τα λοιπά έγγραφα θα υπογραφούν από τους τελειόφοιτους στην αίθουσα τελετών «Γ. Μυλωνάς» την ημέρα της ορκωμοσίας. Συνεπώς, οι τελειόφοιτοι θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα ώστε να υπογράψουν και να παραλάβουν την τήβεννο.

Η Γραμματεία του Τμήματος


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία: 8 Δεκεμβρίου 2022

Στοιχεία επικοινωνίας

gramecon@uoi.gr

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:
odigies-orkomosias-08122022.docx


Εικόνες ανακοίνωσης