Ο νέος κύκλος του Προγράμματος Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Π.Ι.) ξεκινάει και σε προσκαλούμε στην ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση για την ολοκλήρωση του 8ου κύκλου και την έναρξη του 9ου κύκλου (2021-2022), την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 4.00 μμ Στην εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις τις εμπειρίες φοιτητών, αποφοίτων και Μεντόρων που έχουν συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Mentoring Π.Ι., αλλά και να μάθεις πως θα δηλώσεις τη συμμετοχή σου ως καθοδηγούμενος/η (mentee), προκειμένου να αξιοποιήσεις κι εσύ τις δυνατότητες που ανοίγονται για τη διαχείριση της σταδιοδρομίας σου.
Μαζί μας θα είναι o κος Θεόδωρο Παναγιωτόπουλο , Ιδρυτής της "Human Value" συμβουλευτικής εταιρείας με εξειδίκευση στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος σε μια διαδραστική παρουσίαση θα παρουσιάσει "10 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις και να προχωρήσεις την καριέρα σου".
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, τελειόφοιτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υπ. διδάκτορες του Π.Ι. ως καθοδηγούμενους (Mentees) και σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες με πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Μέντορες (Mentors).
Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Προγράμματος: http://mentoring.dasta.uoi.gr και για την εκδήλωση στο facebook event mentoring uoi 3.11.2021
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και μπορείς να την παρακολουθήσεις μέσω της πλατφόρμας MS TEAMS.


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία: 3 Νοεμβρίου 2021

Στοιχεία επικοινωνίας


Εικόνες ανακοίνωσης