Στα πλαίσια Πανελλήνιας Έρευνας με την πρωτοβουλία της Γ’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ψυχιατρική Εταιρεία (WPA) που διεξάγεται σε ενήλικες, σας καλούμε να συμμετάσχετε στην παρούσα έρευνα «Εκτίμηση του Τρόπου Σκέψης και Συναισθήματος» απαντώντας στο Ερωτηματολόγιο που επισυνάπτεται.

Με τη συμμετοχή σας σε αυτήν τη μελέτη συμβάλλετε στην ανάπτυξη της γνώσης μας που αφορά την ψυχική υγεία, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης και μαζικών καταστροφών και απειλών, αλλά και στην προσπάθεια να δημιουργηθούν προγράμματα έγκαιρης παρέμβασης και πρόληψης.

Το ερωτηματολόγιο εκτιμά όψεις της γενικής ψυχικής λειτουργίας, των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς. Για την συμμετοχή σας δεν απαιτείται κανένα δεδομένο που να μπορεί να σας ταυτοποιήσει. Όλα τα δεδομένα είναι ανώνυμα. Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και έχετε το δικαίωμα  να αποσυρθείτε από την έρευνα οποιαδήποτε στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς καμία επιφύλαξη. 

Η έρευνα έχει λάβει έγκριση για την υλοποίηση της από την Επιτροπή Βιοηθικής και Δεοντολογίας Α.Π.Θ., την οποία θα βρείτε συνημμένη στο παρόν.

Το ερωτηματολόγιο απαιτεί από εσάς 10-15 λεπτά για τη συμπλήρωσή του, μιας και οι πληροφορίες που ζητά είναι αρκετές, εξαιτίας της μεγάλης κλίμακας στην οποία διεξάγεται (Πανελλήνια έρευνα με δείγμα >1500 άτομα).

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε, μπορείτε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο πατώντας εδώ:
 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbEYkWCr8RpK9Ylj_6bWH-D8SNcwU05tZEvWOZ8TpPqrAlCw/viewform

 


Πληροφορίες ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Αφορά: Όλους, Φοιτητές

Σημαντική ημερομηνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Σχετικά αρχεία:
diavivastiko-epitropis-i-d-mf-03.pdf


Εικόνες ανακοίνωσης